Nou increment dels ingressats per Covid-19 a l’Hospital de Mollet

La situació dels ingressos per Covid-19 a l’Hospital de Mollet ha experimentat un nou empitjorament en els darrers dies. Aquest dilluns a la reunió de seguiment de la situació que es viu a la ciutat arran de la Covid-19 s’ha informat que hi ha 70 persones ingressades, a les que cal sumar les persones amb Covid-19 ingressades a l’Hospital Sociosanitari.
El passat dimecres la Fundació Sanitària Mollet ha informat que tenia un total de 56 persones ingressades amb coronavirus. Això implica doncs 14 ingressats més en els darrers dies.
Tot i això la xifra d’aquests dilluns implica una lleugera millora respecte a la donada el passat dilluns on hi havia 75 persones ingressades.
L’Ajuntament de Mollet indica que “Tot i que les dades tendeixen lentament a estabilitzar-se, l’Ajuntament recorda que encara són preocupants i segueix fent una crida a la responsabilitat dels molletans i les molletanes i a complir les mesures establertes per evitar la propagació del virus”.
L’Ajuntament recorda que en darrera setmana s’han registrat 152 nous casos de Covid-19 a la ciutat, una xifra molt inferior a la registrada setmanes anteriors.
Des del punt de vista educatiu, hi ha 35 grups confinats a les escoles de Mollet amb més de 80 casos positius confirmats.

Edicions locals