El risc de rebrot de Covid-19 a Mollet baixa a la meitat

El risc de rebrot al Baix Vallès ha baixat considerablement respecte a la setmana anterior segons les dades de la Generalitat de Catalunya, ja que ha passat de 902 a 502 aquesta setmana. Malgrat que la xifra segueix essent molt alta (es considera elevada si és superior a 100), és una tendència molt positiva. La taxa de contagi (Rt) es troba en 0,71 i, des de la Fundació Sanitària Mollet es valora que, “si es manté permetria detectar una disminució progressiva dels casos de Covid-19 en el territori”.
La positiva evolució s’ha notat a l’Hospital de Mollet on aquest dimecres hi havia 47 persones ingressades positives de coronavirus, 9 menys que la setmana anterior. El dilluns eren 70 les persones ingressades, el que demostra que aquests dies hi ha molt moviment hospitalari per coronavirus. En total la FSM informa que en una setmana s’han donat 44 altes – ja en porten 796 en tota la pandèmia- i hi ha hagut 11 defuncions.
El passat dilluns l’Ajuntament de Mollet indicava, després de la reunió que setmanalment valora la situació a la ciutat amb relació a l'epidèmia, que “Tot i que les dades tendeixen lentament a estabilitzar-se, l’Ajuntament recorda que encara són preocupants i segueix fent una crida a la responsabilitat dels molletans i les molletanes i a complir les mesures establertes per evitar la propagació del virus”.
L’Ajuntament recorda que en darrera setmana s’han registrat 152 nous casos de Covid-19 a la ciutat, una xifra molt inferior a la registrada setmanes anteriors.

Edicions locals