L'Hospital de Mollet recupera les visites d'acompanyants per la millora de la situació del Covid-19

A les darreres setmanes la situació de L’hospital de Mollet s’ha mantingut en davallada continuada en relació a la Covid-19. Ara mateix hi ha 21 pacients ingressats  al centre sanitari que són positius per Covid-19, segons ha informat la FSM. La setmana passada eren 36.

Aquesta situació ha permès sectoritzar totes les persones amb Covid positiu a una única unitat d’hospitalització i recuperar les visites d’acompanyats a les unitats no Covid d’hospitalització. “Ens sembla imprescindible tenir cura emocional de les persones ingressades i per això, just la situació ho ha permès, hem reprès les visites dels acompanyants, que tan beneficioses són pels pacients i  pels seus éssers estimats”, explica el Dr. Jaume Duran, director general de l’FSM.

Les visites, que s’inicien avui, es realitzaran de forma reduïda i mitjançant un control. Es permetrà l’accés diari d’un únic familiar, sense simptomatologia i seguint totes les mesures de prevenció de 12:00h a 13:00h a les unitats 1 i 2 i de 13:00h a 14:00 a la unitat 4. La unitat 3 romandrà tancada.

Per altra banda, l’hospital recupera la normalitat exceptuant els parts, que es mantindran derivats a l’espera de veure com evoluciona la situació epidemiològica.

Des de l’hospital, es demana molta prudència de cara a les pròximes festes, amb l’objectiu de mantenir aquestes xifres en tot el territori del Baix Vallès.

La darrera setmana a l’hospital s’han donat 25 altes de malalts Covid, amb un total de 861 acomulats des de l'inici de la epidèmia, i s'han sumat dues  noves defuncions.

 

Edicions locals