La companyia de dansa Charol&Ferraro presenta al CRA’P el procés de creació de la seva primera peça Chop Suey

L’entitat CRA’P ha preparat a partir d’aquest divendres un programa  amb diverses presentacions que es faran al llarg del mes de desembre. L’entitat vol aprofitar la represa de les activitats culturals per encarar bé el final  d’any.

Aquest divendres 4 de desembre a les 19 h la companyia de dansa resident Cia. Charol&Ferraro iniciaran les activitats amb la presentació del procés de creació de la seva primera peça Chop Suey. Serà a l’espai de CRA’P amb entrada lliure, places limitades i reserva prèvia.

Aquest mateix cap de setmana el diumenge 6 de desembre inicia l’espectacle anual Respirar el Mahabharata de l’artista i investigador Michael Gadish, també resident de CRA’P. Enguany la presentació del 5è espectacle de la performance de llarga durada tindrà un format híbrid amb tres sessions en línia el 6, 12 i 20 de desembre, i una sessió presencial el dissabte 12 de desembre a les 12 h a l’espai de CRA’P.

El programa segueix el pròxim  dimecres 9 de desembre, a les 19 h serà el torn de les ballarines residents Tanit Cobas i Marta Santacatalina que compartiran el procés de creació de S-end que han estat treballant a CRA’P des del passat mes d’agost. Serà a l’espai de CRA’P amb entrada lliure, places limitades i reserva prèvia.

Per finalitzar el mes els dies 11 i 13 de desembre de 18 h a 20 h  l’espai cultural acull en col·laboració amb OVNI – Observatori de Vídeo No Identificat el programa de vídeo Viatge Interior en memòria a Toni Serra, artista vinculat a l’entitat molletana que va morir ara fa un any. Serà amb taquilla inversa. Places limitades i reserva prèvia. Aquesta col·laboració serà una primícia, ja que es presenta el cap de setmana abans que iniciï el programa OVNI al CCCB de Barcelona.

 

Edicions locals