La Fundació Sanitària Mollet guardonat en el top 20 dels hospitals espanyols

La Fundació Sanitària Mollet ha estat un dels centres guardonats en el top 20 d'IQVIA Healthcare a la categoria Gestió Hospitalària Global, en la 21a edició d'aquests guardons nacionals que s'ha realitzat de forma virtual. "Rebre aquest guardó especialment en aquest context convuls és un reconeixement a la feina extraordinària de tot un equip del qual m'enorgulleix formar part", explica Jaume Duran, director general de la FSM.

Els premis TOP 20 d'IQVIA Healthcare són uns dels de major prestigi en gestió sanitària i es basen en una avaluació de cada hospital mitjançant indicadors objectius de qualitats globals i en diferents àrees d’especialitat. Han participat en aquests premis 151 hospitals públics i privats de 14 comunitats autònomes.

La FSM ja havia estat receptora anteriorment del premi en gestió sanitària global, concretament els anys 2014 i 2015 i nominada el 2018 i 2019. Per altra banda, la fundació va ser mereixedora del guardó a l'Àrea de la Dona (2011), a l'Àrea Musculoesquelètica (2015) i nominada a l'Àrea de Crítics.

 

Edicions locals