La Lliga Catalana EBA es reprendrà amb la semifinal entre Mollet i Mataró

Ja hi ha data pel reinici de la Lliga Catalana Eba en què participa el DM Group Mollet. La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha fixat pel dissabte, 13 de febrer a les 19 h, el partit que enfrontarà el DM Group Mollet i U.E. Mataró Germans Homs en un partit que es disputarà al Palau d'Esports Josep Mora de Mataró, seu de la fase final de la competició. Es tracta de la 2a semifinal d'aquesta 39a edició de la Lliga Catalana EBA.

 

Aquest assenyalament de data i l’enfrontament entre els equips de Mollet i de Mataró és fruit de la Resolució del Comitè de Competició de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), referent a la Fase Final de la XXXIX Lliga Nacional Catalana EBA, que donava per perdut al F.C. Martinenc Bàsquet en el seu partit de quarts de final del 10 d'octubre davant el DM Group Mollet, i que deixava sense efecte la semifinal F.C. Martinenc Bàsquet - U.E. Mataró Germans Homs de l'11 d'octubre.

 

El guanyador del partit es classificarà per a una final prevista per diumenge, 7 de març a les 18 h en el mateix escenari i amb el PLUS Ultra Seguros Roser com a primer finalista. Recordem que aquest equip va superar a la 1a semifinal celebrada el passat 11 d'octubre al CB Valls Òptiques Teixidó per un 67-61.

 

El DM Group Mollet vol ser a aquesta final per poder refer-se de la derrota que va patir l’any passat. L’actual campió de la competició és el CB Vic-Universitat de Vic que va poder superar a la final de l'anterior edició al Recambios Gaudí CB Mollet per un 78-71.

Edicions locals