L’Hospital de Mollet torna a restringir les visites davant l’increment de casos de Covid-19

Al Baix Vallès al llarg d’aquesta setmana el risc de rebrot ha augmentat fins a 502 punts, 200 punts per sobre que la setmana anterior i la taxa de contagi es manté per sobre d'1 (1,39). La setmana passada després de les festes de Nadal el risc de rebrot ja va experimentar una pujada en augmentar fins a 388 punts i la taxa de contagi es va col·locar per sobre d'1 (1,65). En aquests dies la taxa de contagi ha reculat lleugerament.

L’Hospital de Mollet ha reflectit aquesta tendència en les xifres i augmenta a 33 el nombre de persones ingressades amb Covid-19. El passat dijous els ingressats eren 28. N’hi ha doncs cinc més que fa uns dies. La pujada és molt inferior al de la setmana passada on la xifra d’ingressats es va doblar en passar de 12 a 28.

La darrera setmana s’han donat 15 altes amb un total de 941 des de l’inici de la pandèmia i hi ha hagut quatre defuncions.

A causa de l’alt risc de contagi del territori i per la seguretat de les persones ateses, la FSM ha incorporat de nou la restricció de visites a les unitats d’hospitalització, urgències, semicrítics i consultes externes de l’Hospital de Mollet.

Així mateix, es manté la derivació de l’atenció al part, que s’atén de forma temporal a l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell o a l’Hospital General de Granollers respectivament segons si el pacient procedeix del Vallès Oriental o Occidental.

La resta d’activitat de l’Hospital de Mollet  informen que es desenvolupa amb normalitat. 

Edicions locals