El risc de rebrot per Covid-19 es torna a doblar al Baix Vallès

Al  llarg d’aquesta setmana i segons dades de la Generalitat de Catalunya el risc de rebrot s’ha quasi doblat al Baix Vallès passant de 371 a 637 punts i la taxa de contagi ha augmentat de 0,84 a 1,43. A Mollet l’índex de rebrot a Mollet del Vallès era de 587 i la velocitat de transmissió és d’1,21. 


L’Hospital de Mollet es manté estable amb 36 persones ingressades amb Covid-19 en una única unitat d’hospitalització. La setmana passada eren 38. La resta de l’activitat de l’hospital es desenvolupa amb normalitat tot i que es manté la restricció de visites a l’àrea d’hospitalització. En total s’han donat 39 altes i ja són 1029 les altes des de l’inici de l’epidèmia. Aquesta setmana hi ha hagut 4 defuncions.

 

1000 VACUNES


Per altra banda a Mollet, s’ha posat  1.077 primeres dosi de la vacuna i  273 de la segona dosi. A les residències de la ciutat la situació segueix sent estable, i ja estan administrant la segona dosi de la vacuna a residents i personal. La FSM va vacunar dimarts 42 residents i 59 professionals de la Residència Pedra Serrada de Parets. La primera professional a rebre la vacuna va ser Mariluz Redondo, auxiliar del centre des de la seva inauguració, i la primera persona usuària  Emedita Poveda, de 96 anys.

Edicions locals