Suspenen la Semifinal de la Lliga Catalana EBA entre el DM Group Mollet i la UE Mataró

El CB Mollet ha informat que aquest pròxim dissabte 13 de febrer no podrà jugar el partit de la semifinal de la Lliga Catalana EBA amb la UE Mollet com estava previst.

Segons han informat des de l’entitat molletana aquest dilluns els van comunicar la suspensió del partit «donat que no s’ha rebut l’autorització pertinent de les autoritats esportives i sanitàries»

Des del CB Mollet s’ha mostrat la seva sorpresa per aquesta decissió, ja que si bé la competició és d’àmbit català – i aquests encara no tenen permès disputar partits oficials- els dos equips formen part de la Lliga d’àmbit nacional com és l’EBA.

El CB Mollet ha indicat que restarà a l'espera d’una nova data.

Aquest assenyalament de data i l’enfrontament entre els equips de Mollet i de Mataró va ser fruit fa unes setmanes de la Resolució del Comitè de Competició de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), referent a la Fase Final de la XXXIX Lliga Nacional Catalana EBA, que donava per perdut al F.C. Martinenc Bàsquet en el seu partit de quarts de final del 10 d'octubre davant el DM Group Mollet, i que deixava sense efecte la semifinal F.C. Martinenc Bàsquet - U.E. Mataró Germans Homs de l'11 d'octubre.

El guanyador del partit entre el DM Group i la UE Mataró es classificarà per a una final prevista que ja té el PLUS Ultra Seguros Roser com a primer finalista.

Aquesta decisió es produeix en un moment en què el DM Group Mollet es troba en molt bona forma. El passat cap de setmana va derrotar amb contundència per 104 a 61 al Lliçà d’Amunt i segueix líder del grup C4 de la Lliga EBA amb sis victòries seguides.

Edicions locals