Mollet fa un balaç positiu del dispositiu Covid establert aquest diumenge per celebarar les eleccions

L'Ajuntament de Mollet ha fet un balanç positiu, aquest dilluns, del funcionament del dispositiu de seguretat i les mesures aplicades al llarg de la jornada electoral d'aquest diumenge passat. El govern molletà en destaca la "normalitat i el correcte funcionament per part de tothom".

Tot i apuntar que en alguns col·legis electorals, en hores punta, es van produir algunes cues fruit de les mesures de seguretat adoptades per garantir la seguretat dels i les votants i dels membres de les taules, des de l'Ajuntament indiquen que "tothom va poder exercir el seu dret a vot" i destaquen "el comportament exemplar, tant dels membres de les meses, com dels votants i tot el personal que va formar part del dispositiu electoral, que va facilitar que tot funcionés correctament i sense incidències".

També assenyalen que abans de les 9 h es van constituir totes les meses electorals i, en la majoria, amb els titulars de les taules i que a les 9 h es van poder obrir amb normalitat tots els col·legis electorals, sent diuen: "la normalitat, la tònica de tota la jornada electoral a Mollet del Vallès".

Per tot plegat, l'alcalde Josep Monràs ha volgut "agrair la col·laboració ciutadana perquè ahir a Mollet tinguéssim una gran jornada electoral sense incidents. Tothom era conscient que eren unes eleccions diferents i tothom es va adaptar a les mesures de seguretat adoptades. Agrair, també, l’esforç i la bona feina que van realitzar durant tota la jornada electoral tots els treballadors i treballadores que van formar part del dispositiu electoral".

Descens dels ingressos per Covid

Per altra banda, des de l'Ajuntament s'ha informat que en la darrera setmana s'han confirmat 78 casos positius de Covid a la ciutat i que el nombre de persones ingressades a l'hospital ha baixat fins a les 25, tot i haver de lamentar, dues defuncions pel virus. Mentre que  l’índex de rebrot se situa a 373 punts i la velocitat de transmissió a l’1,29 punts.

Pel que fa a les escoles hi ha 7 grups confinats, que representen 183 persones 22 de les quals han donat positiu. Mentre que a les residències la situació és de normalitat i des del consistori apunten que tant les residències com la Llar Residència Al Bosc ja han rebut la segona dosi de la vacuna. En aquest sentit, a Mollet ja s’han vacunat 1.412 persones amb la primera dosi i 998 amb segona.

Des del punt de vista del compliment de les normes, la Policia Municipal de Mollet ha interposat més de 40 denúncies aquesta setmana passada per l’incompliment de les mesures per lluitar contra la Covid-19, 15 de les quals han estat durant el cap de setmana.

Edicions locals