El Casal de Joves Cal Jardiner, de Parets, organitza unes jornades esportives a l’aire lliure

El Casal de Joves Cal Jardiner organitza unes jornades d’activitats esportives a l’aire lliure. Voleibol, futvòlei, bàsquet, tenis taula, futbet, bàdminton, taller de circ, billar o futbolí són les diferents modalitats que es duran a terme durant la darrera setmana de febrer i tot el mes de març a Parets.

La programació d’activitats s’iniciarà amb el voleibol i el futvòlei. Serà el pròxim dimecres, 24 de febrer, i es repetirà la jornada el diumenge, 14 de març. El diumenge, 28 de febrer, es disputarà un 3x3 de bàsquet a la pista esportiva del casal.

Mentre que per a la primera setmana de març, concretament el dimecres, 3 de març, serà el torn del torneig de tenis taula. I el diumenge, 7 de març, es jugarà el triangular de futbet que es tornarà a repetir el dimecres, 24 de març.

Així mateix, el dimecres, 10 de març, la pista esportiva del casal acollirà la jornada de bàdminton. El dimecres vinent, 17 de març, es disputarà el torneig de futbolí. I el diumenge, 21 de març, els i les joves de Parets podran fer un taller de circ.

Per concloure aquest cicle d’activitats esportives a l’aire lliure, el diumenge, 28 de març, es durà a terme el torneig de billar.

Totes les activitats començaran a la mateixa hora, a les 17 h. Per inscriure’s cal visitar el següent enllaç, emplenar la inscripció i enviar-la, signada, al correu electrònic [email protected].

 

 

Edicions locals