Ara Mollet - ERC celebra la primera assemblea

Sota el lema "Fomentar l'impuls natural cap a la cooperació i l'altrusime".


A les 11 del matí va començar l’assemblea d’Ara Mollet – ERC al centre cultural La Marineta amb la projecció del vídeo resum del procés que s’inicià el 28 de gener de 2011 i que va concloure la nit del 22 de maig aconseguint el segon regidor per a la formació molletana.

A continuació el regidor Oriol López va resumir a la quarantena d’assistents el curs polític des de la presa de possessió el mes de juny de 2011 fins ara. Seguidament la regidora Marta Vilaret va explicar la situació del tres projectes més votats per la ciutadania a “El bosc de les idees” . Es va destacar el valor d’aquell acte, que més enllà d’una mera acció propagandística, escenificava el concepte de participació que defensa Ara Mollet – ERC que es basa en fomentar i canalitzar l’impuls natural de  la ciutadania cap a la cooperació i l’altruisme. També la voluntat per part del grup municipal de continuar treballant els projectes del programa electoral tot i no governar.

D'altra banda, es va explicar com es tenia encarada la preparació de les propostes per al pla de  mobilitat de la ciutat, ara que finalment s’ha iniciat el procés per part de l’Ajuntament, i s’animà els assistents a participar-hi conjuntament amb els assessors que hi col·laboraran.

Posteriorment es van detallar els passos donats per tal d’impulsar un refugi d’animals i un cinema estable a Mollet del Vallès a través de la participació de l’activisme ciutadà, que forma una massa ingent  de coneixement, en favor de la qual vol treballar Ara Mollet – ERC.

Acabat el debat sobre els projectes d’El bosc de les idees, el regidor i la regidora van explicar la proposta del  Pressupost per al 2012  que ha fet el govern de la ciutat i es va sotmetre a votació el sentit del vot dels dos regidors al Ple que se celebrarà el dilluns 27 de febrer. Per amplia majoria es va decidir votar que no a la proposta del govern.

Va cloure l’acte president de la secció local d’ERC, Dídac Pérez, que va detallar l’eina que s’utilitzarà per tal de fer partícips als simpatitzants d’Ara Mollet en el procés de decisió de les qüestions polítiques més rellevants.

Edicions locals