La Molleta obre dissabtes i diumenges al migdia amb algunes sorpreses

A la plaça Major, 4, local 5. Tel/ 935792134El restaurant La Molleta, l’espectacle de menjar i beure, continua obrint els diumenges amb una novetat que podràs gaudir properament. Els diumenges migdia La Molleta ofereix un menú casolà de 22 euros i, seguint en la línia característica d’àpats més espectacles, properament hi trobareu un petit espectacle d’humor per als més petits i alguna novetat més.... Estigueu atents!!


I els dissabtes hi trobaràs un menú de 16 euros i també podràs gaudir de paella marinera i fideuada elaborades al moment i exclusiva per a tu.

A més, aquest restaurant molletà ofereix reservar el local exclusivament per a grups grans. És a dir, si sou un grup de 30 persones o més tindreu el local per vosaltres sols i, a banda de gaudir d’un menú especial, podreu triar quin espectacle voleu dins l’amalgama d’actuacions del que disposa La Molleta (música, màgia, monòlegs...). Podreu reservar-lo tant per casaments, batejos, comunions o senzillament, per passar una bona estona amb els amics o la família.

Una nit molt popular és la del dijous, amb el Ginjazz. Tracta d’un menú de 16 euros i un Gintonic, cada setmana diferent, a mode de postres.

I ara consulta el menú del dia a la pàgina web de La Molleta o al facebook: facebook.com/lamolleta.  

Horari:

de dilluns a diumenges migdia de 13h a 15.45h.
de dijous a dissabte nits de 21h a 23.30h.

Edicions locals