El Granollers guanya el derbi vallesà in extremis (74-72)

Els àrbitres van invalidar un triple de Javi Rodríguez en l'última dècima de segon.

El Recanvis Gaudí va perdre el derbi vallèsa en una dècima de segon. En l'última jugada del partit, Javi Rodríguez va llençar des del seu camp, va sonar la botzina i la pilota va entrar. Malgrat tot, els àrbitres van invalidar el triple i va guanyar el Granollers. Tot i l'esopegada, el Recanvis Gaudí segueix setè classificat.


Els de Richi Serrés volien guanyar el derbi per tallar una ratxa de tretze derrotes consecutives -l'ultima victòria granollerina va ser precisament contra el Mollet-. Els de Pau Garcia, que no tenien a Ramírez per lesió, van dominar el partit gràcies a la bona tasca d'Olaguibe sota cistella i a la visió de joc de Sergi Guàrdia (14-48). Al segon quart, el Mollet va seguir imposant les seves ràpides transicions atac-defensa i va marxar al descans amb un contudent 32-43.


A la segona part, els de Pau Garcia no van aixexar el peu de l'accelerador i van ampliar diferències fins a situar-se 14 punts amunt gràcies a l'encert de Masllorens, màxim anotador molletà amb 16 punts (36-50). Tot i així, el Granollers va reaccionar amb dos triples consecutius i amb un parcial de 8-0 va tornar a entrar en el partit. Al darrer període, Serrés va donar a entrada a Derek Stribling (màxim anotador del partit amb 24 punts), que va fer molt mal des de la línia de tres. A falta d'una dècima de segon per acabar el partit i amb 74-72 al lluminós, Javi Rodríguez va rebre la pilota al mig camp, va girar-se i va llençar amb la botzina sonant. El triple va entrar però els àrbires van invalidar la jugada, tot i les protestes dels jugadors molletans. En la propera jornada, el Recanvis Gaudí rebrà al Milner Arenys (dissabte, 19.45h).


Estadístiques del partit

Edicions locals