Oriol López, Conseller Nacional d’ERC pels propers quatre anys

El molletà va ser escollit divendres al Congrés comarcal dels republicans.

Divendres 2 de març es va celebrar a la Sala Francesc Tarafa de Granollers el Congrés comarcal d’ERC del Vallès Oriental, en el transcurs del qual el portaveu d’Ara Mollet – ERC a l’Ajuntament de Mollet del Valllès, Oriol López Mayolas, va ser escollit com a representant de la comarca al Consell Nacional de la formació republicana per als propers quatre anys.

Acompanyaran a López al Consell Nacional, el màxim òrgan del partit entre congressos, en Josep Ramon Marañes, regidor de Caldes de Montbui i Oriol Ramon, President de la secció local de La Garriga.

Al Congrés de divendres es va revalidar la Presidència de Maria Llerda, presidenta des de maig de 2010, i militant de La Roca del Vallès. L'acompanyaran en la direcció comarcal en Joaquim Ferriol, regidor de Lliçà d'Amunt i Portaveu d'ERC al Consell Comarcal, que ocuparà la Vicepresidència i a la Secretaria de Política Institucional i Parlamentària. En Jaume Profitós, l’anterior Secretari de Finances comarcal passa a ostentar la Secretaria d'Organització. En Pere Grivé, Tinent d'Alcalde de Llinars repeteix com a Secretari de Política Municipal.

Completen el "tiquet" de Llerda quatre noves incorporacions a la Permanent Comarcal; Carles Enjuanes, militant de Santa Eulàlia de Ronçana, que ocuparà la Secretaria de Finances, Isidre Pineda, regidor de Caldes de Montbui, la Secretaria d'Imatge i Comunicació, Aurora Fusté, Presidenta d'ERC Bigues i Riells, la Secretaria de la Dona i, per últim Josep Arcarons, de La Roca, que dirigirà la Secretaria de Partit en Xarxa. 

Edicions locals