Uns 500 calçotaires a Gallecs

Els organitzadors calcuen que es van consumir més de 8.000 calçots.

La plaça de l'Església de Gallecs va acollir diumenge la setena edició de la Calçotada Popular que organitza anualment l'Associació Agroecològica de Gallecs amb el suport del Consorci de l'espai rural. Els organitzadors calculen que van participar unes 500 persones i es van consumir més de 8.000 calçots.


Els participants van poder escollir entre dos menús elaborats amb productes típics de la zona de Gallecs. Un menú normal a base de calçots amb salsa, mongetes de ganxet, botifarra de Montseny a la brasa, pa d'espelta, coca de Sant Galdric, misterla, aigua, vi i cafè.


L'altre menú era vegetarià i constava de calçots amb salsa, mongetes de ganxet, hamburgesa vegetal, pa d'espelta, coca de Sant Galdric, mistela, aigua, vi i càfe. Ambós menús tenien un preu de 20 euros. També hi havia un menú infantil de 10 euros.


Galeria de fotos (Adrià Solís)

Edicions locals