Monràs defensarà a Brussel·les la creació del Dia de l’Esport a Europa

L'alcalde participarà amb una ponència en la qual reflexionarà sobre la igualtat i la integració en el marc de l’esport i defensarà la instauració del Dia de l’Esport a Europa.

L’alcalde de Mollet anirà aquest dimecres 7 de març a Brussel·les per participar en unes jornades sobre igualtat, integració i esport. En aquesta sessió Josep Monràs analitzarà la importància de la pràctica esportiva com a eina d’integració a més de defensar la creació del Dia de l’Esport a Europa.

Convidat pel Grup de l’Aliança Progressista de Socialistes i Demòcrates del Parlament Europeu, Josep Monràs participarà amb una ponència en la qual reflexionarà sobre la igualtat i la integració en el marc de l’esport i defensarà la instauració del Dia de l’Esport a Europa.

Aquesta és una iniciativa que l’alcalde de Mollet va presentar a Brussel•les i que es va incloure en un informe presentat pel parlamentari europeu, Santiago Fisas. Aquest informe ha estat aprovat recentment per la Comissió Europea. La creació d’aquest Dia de l’Esport a Europa ja compta amb més de 500 adhesions d’entitats locals, federacions esportives, personalitats de l’esport i organismes internacionals.

Per Josep Monràs, el Dia de l’Esport a Europa és una iniciativa que vol reconèixer els beneficis de la pràctica de les activitats físiques i esportives pels ciutadans europeus. A més, pretén sensibilitzar a la població per millorar la seva qualitat de vida mitjançant l’esport.

En aquesta sessió participaran, a més de Josep Monràs, el president del Centre Esportiu Italià (CSI), Massimo Achini; el director executiu de l’Oficina administrativa per l’Esport, Udo Skalnik; o el president de l’Associació Internacional de l’Esport i la Cultura (ISCA), Morgen Kirkeby, entre d’altres.

Aquesta jornada tindrà lloc a l’emblemàtic edifici Altiero Spinelli, que forma part d’un gran complex d’edificis del Parlament Europeu.

Edicions locals