Més d'un centenar de persones es manifesta pels carrers de Mollet

Unes 150 persones van protestar contra l'atur, la reforma laboral, el tancament de Derbi i de l'escola Longarón.


Unes 150 persones van manifestar-se diumenge al matí pels carrers de la ciutat després que la CGT del Vallès Oriental les convoquès a la Masia de Can Borrell.

Des de la CGT del Vallès Oriental es fa una valoració positiva de la manifestació que es va dur a terme diumenge. Tot i reconèixer que "esperàvem més participants" dels 150 que hi van assistir, els sindicalistes valoren d'una banda, la varietat de participants en la mateixa (aturats, persones immigrades, treballadors/es de Derbi, estudiants) i de l'altra, les mostres de suport que van rebre dels veïns/es de Plana Llado així com l´ambient de la manifestació amb consignes constants contra els tancaments de la Derbi i del CEIP Nicolàs Longarón, la reforma laboral i en favor dels drets de les persones immigrades entre d´altres.

Al final de la manifestació, es va llegir el manifest de la convocatòria, i es va expressar el suport als dos molletans detinguts aquesta setmana per participar en les mobilitzacions per la UAB.

La CGT informa que actualment aquesta organització està discutint entre la seva afiliació quines mesures de mobilització prendrà en el futur.

Edicions locals