Riera Seca acollirà el Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic

Durant els propers 12, 13 i 14 de juliol en la categoria Junior.

L'edició d’enguany del Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic en categoria Júnior que es farà a Mollet els dies 12, 13 i 14 de juliol al Pavelló de la Riera Seca. Aquest campionat inclou les modalitats de Figures Obligatòries, Disc lliure, Parelles de dansa i Parelles artístiques, totes en les categories femení i masculí.

Aquesta competició s'ha presentat aquest dimarts en una roda de premsa a càrrec del Diputat adjunt d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs i el president del Club de Patinatge Artístic Mollet, José Antonio Marco.

Marco ha explicat que hi ha dues patinadores molletanes amb possibilitats de participar en aquest campionat, Júlia Marco i Carolina Masdevall. D’aquest campionat d’Espanya sortiran els participants espanyols per disputar el Mundial Junior que se celebrarà a Nova Zelanda: “Estem molt agraïts a la Diputació i a l’Ajuntament pel seu suport”. El president del CPA Mollet ha manifestat que el desig del club ha estat sempre el d’organitzar proves d’iniciació, com el Trofeu de Barcelona del proper mes d’abril, i campionats estatals com el presentat: “Aquest campionat el vam demanar al 2010”.  

Josep Salom ha explicat que quan l’alcalde de Mollet li va plantejar l’opció d’acollir el campionat no s’ho va pensar: “Li vaig dir que sí perquè sempre volem estar a prop de l’esport”. Salom ha avançat que la Diputació ha ajudat a l’organització amb 2.500 euros. 


Per últim, l’alcalde Josep Monràs ha posat èmfasi en la disposició del diputat d’Esports per després vaticinar que el campionat serà un èxit d’organització i també de participació: “Això dóna lloc a més activitat econòmica al municipi, imprescindible en els moments actuals” ha declarat Monràs en relació als més de 70 patinadors que visitaran Mollet i els seus acompanyants, així com els jutges i entrenadors federatius.

Edicions locals