El Consell de Ciutat celebra la seva primera sessió de treball

En aquesta primera trobada es va informar dels pressupostos aprovats al darrer ple i es va adquirir el compromís de valorar i reflexionar prèviament els criteris amb els quals s’elaboraran.

Dilluns a la tarda, la Marineta va ser l’escenari de la primera sessió de treball del Consell de Ciutat. A la reunió es va informar sobre els pressupostos 2012 aprovats recentment per l’Ajuntament i es va fer una valoració de les darreres comissions del Pla Estratègic.

En aquesta primera trobada del Consell de Ciutat es va informar dels pressupostos aprovats al darrer ple i es va adquirir el compromís que, de cara a l’aprovació dels pressupostos del 2013, aquest òrgan consultiu i de participació ciutadana pugui valorar i reflexionar prèviament els criteris amb els quals s’elaboraran.

Per una altra banda, representants de les comissions del Pla Estratègic van explicar als membres del Consell els temes que s’han anat treballant. Concretament les dues comissions són, per una banda, la de promoció econòmica i comerç de la ciutat; i per l’altra la comissió d’educació, cultura i civisme. En aquest sentit, es va remarcar la necessitat de reflexionar sobre el model econòmic i de serveis de la ciutat a més de facilitar la implantació de noves activitats en aquests dos àmbits.

Pel que fa a l’àmbit d’educació i cultura el Consell de Ciutat va valorar molt satisfactòriament la riquesa d’activitats culturals i cíviques de Mollet, tot i que es va posar de manifest la necessitat de potenciar els canals de comunicació de les agendes culturals i la coordinació des de l’àmbit formatiu de la ciutat.

En el marc d’aquesta primera sessió, Laura Arnau va ser la persona escollida com a vicepresidenta del Consell de Ciutat i es va proposar de fer la següent sessió de treball d’aquest òrgan abans de l’estiu. A la propera reunió s’establiran els canals de comunicació entre els membres del Consell de Ciutat i es farà balanç de les comissions del Pla Estratègic.

Edicions locals