L’escola Joan Abelló planta cara a les retallades

La comunitat educativa de l’escola acorda accions com una jornada de convivència, la ‘samarreta groga’ i una cassolada durant les properes setmanes.

La comunitat educativa de l’escola Joan Abelló ha acordat en una reunió celebrada el passat 6 de març possibles accions per fer front a les retallades que està suportant l’escola pública catalana.

En aquest acord, hi ha tres accions definides com la del proper dimarts 13 de març. Una Jornada de Convivència conjunta entre pares i mares d’alumnes i el claustre de professors de l’escola per tal de parlar i debatre sobre l’Escola Pública catalana incidint en les retallades del Govern de la Generalitat. La jornada començarà després de l'horari lectiu, és a dir, a partir de les 16.30 hores.

Una altra acció programada és la ‘samarreta groga’. A partir del proper dimecres 14 de març, tots els alumnes, mares i pares i professors portaran, cada dimecres, una samarreta grofa per reivindicar un ensenyament públic de qualitat.

La tercera i, per ara, darrera acció és la cassolada. A partir del proper divendres 16 de març, a les 12.30 hores o a les 16.30 hores, altre cop tots els col·lectius defensaran els seus drets i es faran escoltar amb una cassolada pels voltants de l’escola i anuncien possibles marxes a diferents llocs de Mollet.

La Comunitat Educativa de l'Escola Joan Abelló manifesta que continuarà amb diferents accions “si l'atac que està patint l'Escola Pública per part de l'Administració de la Generalitat continua fent-la malbé”.

Edicions locals