31 de març i 10 d’abril: dates límit per participar al XXI Certamen literari de Sant Jordi

El certamen té les següents categories, segons l’edat dels participants: infantil, juvenil i d'adults.

Fins al 31 de març, en la categoria d’Adults, i fins al 10 d’abril, en Infantil i Juvenil, es pot participar en el XXI Certamen de Prosa i Poesia de Sant Jordi, organitzat per l’Associació Cultural 7 Plomes i la Biblioteca Can Mulà.

El certamen té les següents categories, segons l’edat dels participants:

a)    Categoria A (infantil): nascuts a partir del 2000, 2001 i 2002
b)    Categoria B (juvenil): nascuts els anys 1996,1997, 1998 i 1999
c)    Categoria d’Adults: nascuts abans del 1996

Categoria d’Adults

Els participants a la categoria d’Adults poden presentar un màxim de dos treballs en català o en castellà. El termini acabarà el 31 de març, a les 20 h. Si s’envia per correu electrònic, serà fins a les 00.00 h. Els premis per aquesta categoria i per a les diferents modalitats (prosa i poesia), i llengua, seran:

•    1r: 275 euros i distinció
•    2n: 125 euros i distinció
•    3r: 75 euros i distinció

Categoria Infantil i Juvenil

Els participants a la categoria Infantil i Juvenil poden presentar un únic treball per a cada modalitat (prosa o poesia) en llengua catalana o castellana. El termini acabarà el 10 d’abril, a les 20 h. Si s’envia per correu electrònic, serà fins a les 00.00 h. Els premis per aquesta categoria i per a les diferents modalitats, prosa i poesia seran:

•     1r: lot de llibres per valor de 65 euros
•     2n: lot de llibres per valor de 50 euros
•     3r: lot de llibres per valor de 35 euros


Per participar-hi, s’han de lliurar les obres o enviar-les per correu ordinari o electrònic a la Biblioteca Can Mulà (Alsina, 1, parc de Can Mulà, 08100 Mollet del Vallès - [email protected]) amb títol i sense signar. A part, en un sobre amb el títol, s’adjuntaran les dades de la persona que concursa.

Els premis es faran públics el dia 28 d’abril en un acte que tindrà lloc al Jardí Literari de la Biblioteca Can Mulà, a les 6 de la tarda.

Les persones interessades poden trobar les bases a www.molletvalles.cat.

Edicions locals