Ca n’Arimon s’adhereix al Voluntariat per la llengua

Amb aquest acord de col·laboració Ca n’Arimon impulsarà el programa del Voluntariat per la llengua amb la creació de parelles lingüístiques entre els seus usuaris i usuàries.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i el Centre Municipal d’Esports i Salut Ca n’Arimon ha signat un acord de col·laboració per promoure el programa Voluntariat per la llengua entre els seus associats i donar suport a la campanya Mou-te en català, que pretén fomentar l’ús oral de la llengua catalana en l’àmbit esportiu.

Segons aquest acord, Ca n’Arimon es compromet a adreçar-se en català i a mantenir la conversa en aquesta llengua, sempre que sigui possible. També garanteix que els associats trobaran facilitats per expressar-se i ser atesos en català. Així mateix, informarà el personal de l’associació que tingui dificultats per expressar-se en llengua catalana dels cursos que organitza el Servei de Català.

A més, impulsarà el programa del Voluntariat per la llengua entre els clients d’aquest centre esportiu municipal per tal de fer parelles lingüístiques entre les persones que ja el parlen habitualment i aquelles que necessiten practicar-lo, perquè el parlen amb més dificultat.

Per la seva banda, el CPNL els donarà un adhesiu que identificarà a Ca n’Arimon com a organisme col·laborador i també els facilitarà informació sobre els serveis que el CPNL ofereix (cursos de català, assessorament lingüístic, acolliment i voluntariat per la llengua).

Edicions locals