L'Escola Longarón surt al carrer per protestar contra el seu tancament

Mares, pares i professors demanen que es mantinguin les condicions actuals pels alumnes que encara els hi queda tot el procés d'escolarització.

L’Escola Nicolàs Longarón s’ha manifestat aquesta tarda pels carrers de Mollet del Vallès per evitar el tancament de la línea de P-3 el proper curs i per demanar a Ensenyament que si es produeix el tancament progressiu, es mantinguin les condicions per a que els alumnes actuals acabin la seva escolarització al mateix centre.

Un centenar de manifestants, entre pares, mares, alumnes i professors, han sortit de l’escola carrer Francesc Macià amunt fins a l’avinguda Llibertat. Allà han prosseguit la marxa fins a la Rambla on han tombat cap a l’avinguda Jaume I fins arribar a la rotonda de l’avinguda Gaudí i han tornat al lloc de partida.

Una de les professores del centre, Neus Pérez, ha explicat que “com a membre del professorat recolzem els pares i mares en aquesta mobilització”. Pérez ha explicat que actualment són 23 els alumnes de P-3 i que la preocupació dels pares ve de la possible separació dels germans a diferents centres.

Una mare de l’escola, Laura Benedicto, ha declarat que la intenció d’aquesta marxa és la de reivindicar que no tanquin l’escola: “Quan quedin només els que ara fan P-3 no crec que Ensenyament aguanti el funcionament de l’escola” ha dit per afirmar que “si ens asseguressin que els que ara fan P-3 acabaran l’escolarització primària aquí  estaríem més tranquils”.

Els sindicats CGT i USTEC-STE's han donat suport a aquesta manifestació durant tota la marxa.


Galeria de fotos (Eric Pintor i Guillem Bas)


Edicions locals