Cal Marfà, el caliu de la cuina tradicional

Plaça Prat de la Riba, 13. Tel/ 93 593 00 04

L’històric Cal Marfà va obrir les seves portes el 1973. Des d’aleshores, la cuina tradicional és el seu principal referent, amb tocs de cuina mediterrània.

El restaurant Cal Marfà, situat a la plaça Prat de la Riba, ofereix una gran varietat de menjar casolà en un ambient familiar, sa i acollidor. I és que els valors essencials de la cuina tradicional es reflecteixen a la perfecció en aquest establiment, on es pot gaudir de plats cuinats amb productes de qualitat, a bon preu i amb un magnífic servei.

Entre l’àmplia gamma de plats que ofereix Cal Marfà, destaquen els plats combinats, els entrepans, les tapes i els postres (el flam de formatge és una de les especialitats de la casa).

D’altra banda, Cal Marfà ofereix un menú diari a un preu de 10 euros de dilluns a divendres, i de 12 euros els caps de setmana.

També hi ha un menú especial per  a grups i servei de carta. A més, l’establiment compta amb terrassa durant tot l’any. Cal Marfà no només és un restaurant on gaudir de la cuina més saborosa, sinó un espai on passar moments inoblidables xerrant amb amics o veient partits de futbol. L’establiment està obert de dilluns a diumenge excepte els dimecres.


Horari

Laborables (6.30h – 23.30h)
Festius (7.30h – 00h)

Edicions locals