Un CF Mollet UE en hores baixes no pot amb el Guíxols (0-1)

Tercera derrota consecutiva que fa perdre el segon lloc als d'Albert Garcia.

El CF Mollet UE va acusar diumenge les baixes de Marcelo per lesió i Bauli i Marc Fortuny per lesió. El conjunt d'Albert Garcia no va saber aprofitar les seves ocasions de gol i va perdre contra un Guíxols necessitat de punts. Amb aquesta ensopegada, el Mollet s'estanca amb 44 i es situa a tres punts del Palamós i a quatre del Figueres.

El Mollet no va saber trobar el seu lloc a la primera part. Per la seva part, el Guíxols va sortir a tancar-se al darrere i gairebé no va concedir cap ocasió als primer 45 minuts. De fet, els emporadensos van fregar el gol de la mà de Nierga, però Belles va refusar el xut. El guió del partit va canviar a la represa, quan els d'Albert Garcia van anar a buscar la victòria. Les ocasions més clares les van tenir Arnau Fortuny, Chiqui, Héctor Miguel i Cristian Guerrero, però cap dels quatre va estar encertat en la definició. 


Al minut 81 va arribar la jugada fatídica que va marcar el desenllaç del partit. El defensa molletà David Duran va cometre una falta clara a la frontal de l'àrea, la qual cosa va comportar la seva segona targeta groga i l'expulsió. La falta posterior, perfectament executada per Oriol Vila, va suposar el 0-1. A patir d'aquí, el Mollet, amb un jugador menys, va intentar la remuntada, però el marcador ja no es va moure. En la propera jornada, el CF Mollet UE visitarà el camp del Ripollet (diumenge, 12h).


Resultats de la jornada

Edicions locals