Els professors de l'escola Montseny reben el diploma acreditatiu de formació en valors d’emprenedoria

La finalitat d’aquest projecte és formar el professorat en tots aquells valors propis dels emprenedors per després transmetre’ls als alumnes.Professionals de l’ensenyament de l'escola Montseny van rebre ahir a la tarda un diploma acreditatiu d’EMFO per haver finalitzat la formació en valors d’emprendre amb èxit. Aquesta formació s’emmarca dins el projecte “Valors d’emprendre”.

Durant aquest curs 2011-12, EMFO ha apostat per difondre els valors de l’emprenedoria en totes les accions que realitza en l’àmbit ocupacional, la inserció laboral o les iniciatives empresarials, entre d’altres. Dins d’aquestes accions s’emmarca el projecte “Valors d’emprendre a l’aula” en el qual alguns professors de les escoles Montseny, Lestonnac, Sant Gervasi i l’IES Vicenç Plantada han estat formats per experts d’EMFO en valors d’emprenedoria.

Amb aquest diploma acreditatiu, EMFO reconeix als professors de l'escola Montseny que han transmès una actitud activa i d’autonomia als  seus alumnes. La finalitat d’aquest projecte és formar el professorat en tots aquells valors propis dels emprenedors per després transmetre’ls als alumnes. Així, doncs, els alumnes aprenen a tenir una actitud més proactiva, a marcar-se un objectiu i a treballar amb esforç i constància per a aconseguir-lo, la qual cosa els dota de més autonomia.

Els professors han intentat transmetre aquesta actitud activa i d’autonomia als seus alumnes. És per això que EMFO els entrega un diploma simbòlic per haver realitzat aquesta formació amb èxit.

Edicions locals