El Club d’Escacs Mollet acollirà la concentració d’escacs base de Barcelona

Grans mestres de reconegut prestigi internacional impartiran classes als millors jugadors joves de Catalunya.

El proper 17 de març, el Club d’Escacs Mollet serà la seu de la concentració d’escacs base a la territorial de Barcelona. En aquesta concentració, que abasta l’àmbit territorial de la província de Barcelona, hi participaran els millors jugadors en edats compreses entre els 6 i 11 anys, seleccionats i becats per la Federació Catalana d’Escacs.

Grans mestres de reconegut prestigi internacional en aquesta disciplina impartiran classes als millors jugadors joves de Catalunya, d’entre els quals n’hi ha 3 de l’escola del Club d’Escacs Mollet. La Federació Catalana d’Escacs ha escollit al Club d’Escacs Mollet com a seu d’aquesta concentració per tractar-se, actualment, de l’escola d’escacs més gran de Catalunya i ser el club d’aquesta modalitat esportiva amb més federats.

Formació i competició

El Club d’Escacs Mollet centra la seva activitat en la formació intel·lectual de nens i joves, a través de l’escola d’escacs, i la competició.

Pel que fa a la competició, d’una banda, s’està celebrant la IV Lliga Escolar d’Escacs, d’àmbit local, i les fases comarcals. Cal recordar que aquesta competició escolar finalitzarà al Mercat Vell el proper dissabte 26 de maig, amb una Cloenda, oberta a tot el públic, en la qual hi haurà el lliurament de medalles per a tots els participants i trofeus pels tres primers equips de cada categoria.

D’altra banda, el Club d’Escacs Mollet organitza els campionats de partides ràpides Ciutat Mollet, i torneigs en categories diferents com el Tancat d’Escacs “Mollet Ciutat dels Escacs”, l’Open Mollet Ciutat dels Escacs, l’Open Internacional Ezequiel Martín o l’Open Internacional 80 aniversari.

Edicions locals