Josep Monràs rep a joves alumnes italians a l’Ajuntament

L’estada, des del 14 fins al 20 de març, forma part d’una iniciativa d’intercanvi entre l’institut públic San Francesco, de la ciutat de Jesi, i el Centre d’Estudis Mollet.

Aquest dijous 16 de març, l’alcalde de Mollet ha donat la benvinguda, en nom de la ciutat, a un grup de tretze nois i noies de l’Instituto Compresivo San Francesco, de la ciutat italiana de Jesi. Els alumnes estan allotjats per famílies de Mollet i avui visiten el parc de les Pruneres i el Menhir de Mollet.

L’estada, des del 14 fins al 20 de març, forma part d’una iniciativa d’intercanvi entre l’institut públic San Francesco, de la ciutat de Jesi, i el Centre d’Estudis Mollet. Els alumnes, de 13 i 14 anys de 3r curs de secundària, han vingut acompanyats de la professora d’espanyol, Graziella Lorenzetti i la cap d’estudis, Rossana Lucarelli.

L’alcalde ha desitjat als joves que s’emportin “un bon record del Centre d’Estudis Mollet i també de Mollet del Vallès, una ciutat propera a Jesi pel seu nombre d’habitants”. En paraules de Josep Monràs, aquesta és “una oportunitat de participar en una activitat que comporta un enriquiment lingüístic i cultural” per a aquests joves, com a “membres d’una Unió Europea de la qual en són el futur”.

Tant la professora de l’institut San Francesco, Graziella Lorenzetti, com el professor d’educació física del Centre d’Estudis Mollet, Toni Cayuela, han coincidit a valorar l’intercanvi com una oportunitat molt interessant per a aquests joves pel seu valor d’aprenentatge lingüístic, però també cultural.

Per la seva banda, entre els dies 12 i 18 d’abril, un grup d’estudiants del Centre d’Estudis Mollet estaran a la ciutat de Jesi, participant d’activitats organitzades per l’institut italià.

Edicions locals