Sancho és escollit nou Coordinador Local d'EUiA Mollet

Els militants d’EUiA de Mollet refermen el seu compromís amb La Coalició ICV-EUiA i donen suport a la Vaga General del 29M a la seva Assemblea Local.

Esquerra Unida i Alternativa de Mollet va celebrar dissabte l'Assemblea en la què va renovar els seus equips de direcció. En un clima de participació i unitat els militants d’EUiA van fer una valoració positiva de la tasca feta per l'organització en els últims anys i van discutir plantejaments i estratègies per encarar el futur.
 
Per a EUiA Mollet, l'actual situació de crisi econòmica demostra que l’actual sistema econòmic no funciona i que cal posar l’economia al servei de les persones. "A més les solucions liberals que se’ns imposen empitjoraran la situació fent que la crisi la paguin els més febles i debilitaran encara més la economia. Els ja 6.000 aturats de Mollet són una bona prova",  afirma EUiA, que actuarà com a "dic de contenció polític" contra tots els intents de retallar drets socials i l’estat del benestar. En aquesta línea, l’Assemblea va donar un rotund suport a la Vaga General del 29M i va decidir adherir-se a la plataforma Mollet29M.
 
En aquesta situació EUiA creu que cal més unitat que mai amb tot el teixit social i polític que defensa propostes progressistes per sortir de la crisi. És per això que els participants van valorar positivament i van refermar el seu compromís amb La Coalició ICV-EUiA i en el seu creixement.
 
Finalment l’Assemblea va recolzar per unanimitat la votació de la candidatura unitària que es presentava per tal de conformar la nova Comissió Local d’EUiA Mollet, un equip de tretze persones implicades en els moviments socials de la ciutat. En una primera reunió aquesta Comissió Local va escollir a Francisco Sancho com a nou Coordinador Local en substitució d’Antonio López que continuarà amb altres tasques a la direcció local.
 
Al tancament va intervenir Jose Montero, coordinador comarcal d’EUiA i alcalde de Montornès, que va saludar la bona feina de l’Assemblea de Mollet i la va emmarcar en el procés de la 6a Assemblea d’EUiA a nivell nacional que es celebrarà a principis de juny. 

El nou coordinador local, Sancho, va agrair el suport rebut i el bon clima en que EUiA de Mollet encara aquesta nova etapa, va fer un sentit reconeixement de la bona feina del seu antecessor, Antonio López i va emplaçar als afiliats d’EUiA Mollet a continuar lluitant en els nombrosos fronts oberts que té l'organització, especialment en la propera Vaga General del 29M.

Edicions locals