La Volta Ciclista a Catalunya tornarà a passar per Mollet

Els ciclistes passaran per Mollet del Vallès el dissabte 24 de març, sobre les 16.25 h en la sisena etapa de la 93a edició de la cursa catalana.

Els ciclistes de la 6a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya passaran per Mollet del Vallès el dissabte 24 de març sobre les 16.25 h. Aquest esdeveniment comportarà el tall d’alguns carrers al trànsit de vehicles.

Aquesta és la 93a edició de la Volta Ciclista a Catalunya que s'inicia avui dilluns 19 de març i finalitza el proper diumenge 25 de març. La 6a etapa, que passarà per Mollet, començarà a Sant Fruitós de Bages i acabarà a Badalona.

Els ciclistes entraran a la ciutat per la rotonda del Bosc, circularan per l’avinguda Gaudí, Jaume I i l’avinguda Burgos. Quan arribin a la rotonda giraran per l’avinguda de Badalona per sortir de Mollet per la B-500 direcció Sant Fost. El pas de la Volta afectarà la circulació de vehicles des de les 16 h fins a les 17 h.

Aquesta és l'enèssima vegada que la Volta passa per la ciutat després que l'any passat Mollet fos l'arribada de la penúltima etapa que va guanyar el murcià del Movistar José Joaquín Rojas en una edició de la Volta a Catalunya que es va endur el ciclista de Pinto, Alberto Contador, ara sancionat.

Edicions locals