Tallers de recerca de feina per un millor servei

L'empresa municipal amplia la seva oferta de formació en tècniques de recerca de feina.

L’empresa municipal EMFO ha creat uns tallers centrats en tècniques de recerca de feina per tal de donar un millor servei als ciutadans de Mollet del Vallès i el Baix Vallès.

EMFO ha detectat que encara hi ha algunes mancances a l’hora de fer una bona recerca de feina. Per aquesta raó, han ampliat la seva oferta formativa amb uns tallers sobre tècniques de recerca de feina que tenen com a finalitat cobrir aquestes necessitats.

Aquests tallers són de curta duració i totalment pràctics en els quals es tractaran tècniques per a millorar la recerca de feina. Les temàtiques d’aquests tallers es divideixen en tres blocs:

•    Documents necessaris per a una bona recerca de feina, com per exemple, el currículum, la seva adaptació a ofertes diferents o redactar una carta de presentació.

•    Com buscar feina aprofitant tots els recursos d’internet i nous canals de recerca.

•    Preparació per a una entrevista de feina; vendre’s com el millor candidat a partir d’un millor coneixement personal.

Amb aquests tallers, que s’adapten als diferents perfils d’usuaris, es pretén que els ciutadans millorin les seves opcions a l’hora de buscar feina i que puguin presentar-se a una candidatura d’una forma més atractiva per a l’empresa.

Edicions locals