Quatre delegats de CiU Mollet al 16è Congrés de CDC

Joan Daví, Carme Segú, Pere Gordi i Jordi Talarn debatran les més de cent esmenes que CiU Mollet ha enviat a les dues ponències.

Durant aquest cap de setmana tindrà lloc a Reus (Baix Camp), el 16è Congrés de Convergència Democràtica de Catalunya. El Congrés de CDC es celebra cada quatre anys i en ell, a més de elegir els càrrecs unipersonals de la direcció del partit i els membres dels Consell Executiu Nacional de CDC, es debatran i es posaran a votació dels delegats al Congrés les dues ponències que formen part d’aquest 16è Congrés.

La primera ponència, amb el títol “La transició nacional” se centra en el àmbit polític i ideològic, marcant les línies d'actuació del partit en els propers anys. La segona ponència, amb el títol “Una nova organització per a una nova etapa” se centra en l'organització interna del partit i la seva relació amb les diferents institucions.

Des de Mollet s’ha enviat quasi un centenar d’esmenes a les dues ponències del Congrés, sorgides del debat que es va generar en diverses jornades realitzades a nivell local. Aquestes esmenes, juntament amb les enviades d’arreu de Catalunya, seran debatudes i votades en el 16è Congrés durant el dissabte 24 de març.

Els delegats de Mollet al Congrés seran Joan Daví, Pere Gordi, Carme Segú i Jordi Talarn, els quals van ser escollits com a delegats per l’Assemblea local de CDC fa unes setmanes.Més informació del 16è Congrés de CDC

Edicions locals