ICV-EUiA presenta quatre mocions al proper ple

La vaga general i el 81è aniversari de la República són dos dels temes que tractaran els ecosocialistes.

El Grup Municipal d’ICV-EUiA ha presentat quatre mocions en relació a temes d’actualitat, sobre els que pren posició i planteja al conjunt dels grups municipals perquè també es posicionin.

La primera moció parlarà sobre un producte financer “en el que moltes famílies han quedat atrapades” diuen els ecosocialistes que plantegen que l’Ajuntament assumeixi orientació i informació a les persones afectades.

La segona moció fa referència a la posició del grup contra la privatització de l’empresa pública Aigües Ter-Llobregat. Una moció que va en consonància amb la plataforma Aigua és vida que insta a la Generalitat de Catalunya que eviti una externalització dels serveis que ha prestat l’empresa.

La tercera proposta té a veure amb la commemoració del 81è aniversari de la República que es celebrarà el proper 14 d’abril. La moció, demana que onegi la bandera republicana el dia 14 d’abril, que es pugui celebrar un referèndum en el que el poble pugui valorar la restauració de la República i, finalment, en l’àmbit local es planteja que l’Ajuntament col•labori actes institucionals donant a conèixer i fent pedagogia dels valors republicans.

La darrera moció, que es presenta conjuntament amb el grup muncipal d’Ara- Mollet Esquerra i amb l’adhesió de la plataforma Ciutadana Mollet 29M, és un posicionament clar i rotund contra la Reforma laboral i les retallades.


Pots consultar l'ordre del dia sota aquestes línies en format PDF.

Edicions locals