Mollet viu el pas fugaç de la Volta a Catalunya

La 6a etapa de la cursa va arribar amb retard per culpa de l'atropellament d'un Mosso d'Esquadra.

Samuel Sánchez, de l'equip Euskaltel-Euskadi, va guanyar dissabte la 6a etapa de la Volta Catalunya que acabava a Badalona i travessava la comarca del Vallès Oriental des de Castellterçol fins a Mollet passant per Sant Feliu, Caldes, Santa Eulàlia, Mollet i Sant Fost. 


La cursa va arribar a la ciutat a les 17.10h. Els ciclistes van entrar a Mollet per la rotonda del Bosc, van seguir per l'avinguda Gaudí, Jaume I i l'avinguda Burgos, tram on va haver un sprint intermedi. A continuació, van agafar la rotonda de l'avinguda Badalona per sortir de Mollet per la B-500 direcció Sant Fost. Els corredors van continuar per la B-500 i van pujar l'alt de la Conreria, un port de muntanya de segona categoria amb rampes durant 4,6 quilòmetres i un desnivell mitjà de 5,5% i rampes màximes de 8%.


La Volta a Catalunya va arribar a Mollet amb 40 minuts de retard per l'atropellament d'un mosso d'esquadra. Els aficionats molletans van poder veure com tres corredors francesos, Pineau, Moncoutie i Cherel s'havien escapat a gairebé tres minuts del gran grup. Però quan Pineau va passar per l'esprint intermedi de Santa Eulàlia, el grup ja estava només a 40 segons de distància, que encara es va retallar més a l'esprint intermedi de Mollet, on va tornar a imposar-se Pineau. L'escapada va ser neutralitzada abans d'arribar a l'alt de la Conreria. El guanyador de la Volta Ciclista Catalunya ha estat el suís Michel Albasi (Greenedge).


Galeria de fotos (Núria Munné)

Edicions locals