Èxit d'assistència al Museu Isern

A la jornada de portes obertes es va presentar els dos models de la marca HYMSA.

Dissabte el Museu de la moto Isern va celebrar una jornada de portes obertes on es va realitzar també la presentació de dos models de la marca HYMSA, moto fabricada pels constructors Aragall durant la dècada dels 60 als 70.

Els fills dels Aragall van deixar dues motos d'aquesta marca i van explicar la historia de la mateixa, els models i les cilindrades, resultant una xerrada molt interessant i dinàmica. Tothom va valorar positivament el treball portat a terme per la familia Aragall.

A la xerrada hi van col·laborar el constructor dels xassis de Montesa, Bultaco, Ossa, Ducati, o Sanglas, Ysmael Manaut; Andreu Solà, de motos Ducson i Pere Pi, campió d'Eapnya de motocross, trial, velocitat i creador de Monty bicicletes de trial i BMX campiones del món.

La trobada va ser un èxit amb gran assistència de públic aficionat que va poder gaudir d'aquesta matinal. D'altra banda, el Museu Isern es troba ara preparant un homenatge al mecànic molletà de Derbi, Jaume Païsa. "Era un mag de la mecànica", explica el mateix Josep Isern.

Edicions locals