Segon aniversari de Vallès Visió

Aquest divendres 30 de març Can Rajoler de Parets acollirà la festa del segon aniversari de la televisió del Baix Vallès.

El Teatre Can Rajoler de Parets acollirà el proper divendres 30 de març a partir de les 19 hores la gala del segon aniversari de la televisió pública del Baix Vallès. El programa especial que serà conduït pel director del canal, Jordi Seguer, i per la periodista Sara Escriu, tindrà una durada aproximada de dues hores i comptarà amb l’assistència  dels alcaldes i regidors dels municipis consorciats, directors dels mitjans de comunicació de la comarca i representants de l'activitat socio-econòmica del Baix Vallès.

Durant l’especial, Vallès Visió oferirà vídeos sobre el darrer any d’emissió, felicitacions de representants del teixit associatiu baixvallesà i ho combinarà amb les actuacions del grup Prodansa de l’Escola Elite Dance de Parets, de l’Escola Municipal de Dansa de Mollet, del monologuista Alfred López i de la Mollet Jazz Band. A més, el canal lliurarà els 2ns Premis Vallès Visió 2011 als esdeveniments o entitats que han estat notícia rellevant durant el segon any any d’emissió.

Les emissions regulars de Vallès Visió es van iniciar el 25 de març de 2010, des de l’aleshores el canal s’ha consolidat com el mitjà de referència al Baix Vallès. Les darreres dades de l’estudi d’audiència ho certifiquen amb 30.000 telespectadors que segueixen el canal de forma habitual i un share del 2,4. La pàgina web del canal és una de les més seguides del territori i acumula 770.000 visites des del seu naixement.

A més de la gala prevista per aquest divendres i coincidint amb l’aniversari el canal organitzarà- de forma conjunta amb el CF Parets- els propers 5 i 6 d’abril el 3r Torneig de futbol base de categoria benjamí i aleví que enguany es jugarà al camp municipal Josep Seguer de Parets. Les finals seran emeses per Vallès Visió el divendres 6 d’abril a partir de les 19 hores.

Edicions locals