Les escoles molletanes se sumen a la vaga

Una mitjana del 65% del professorat dels centres públics de la ciutat donarà suport a la vaga general.

Amb dades de dimecres 28 de març, el suport a la vaga per part del professorat de les escoles i instituts públics de la ciutat són les següents: de l’escola García Lorca, tenia previst fer vaga el 40%; de l’escola Joan Abelló, el 100%; de la Salvat Papasseit, el 90%; de l’escola Montseny, el 90%, de l’escola Longarón, només el 2%; del Princesa Sofia, el 50%; de l’escola Sant Jordi, el 85%; de l’escola Sant Vicenç, el 25%; de Cal Músic, el 2%; de Can Besora, el 80% i dels Col·legis Nous, el 55%.

Pels que fa als instituts, l’IES Mollet preveia, fins el tancament d’aquesta edició, un percentatge del 10% de suport a la vaga; l’IES Mollet, el 60%; a l’IES Gallecs, estava previst un suport del 20%.

El representant del sindicat USTEC-STEs, Lluís Saíz, valora molt positivament aquestes dades ja que reflecteixen una mitjana del 65% de suport a la vaga per part dels docents.

El Casal també farà vaga

D’altra banda, les dependències del Casal Cultural van romandre tancades durant tota la jornada també per la vaga.

Per aquest dijous hi ha via previst una conferència del Cercle Català de Negocis sobre la Viabilitat econòmica de la Independència de Catalunya que s’ha ajornat pel proper 17 de maig.

Edicions locals