Una seixantena d'inscrits al Campus de Tecnificació del CF Mollet UE per Setmana Santa

Xifra récord de la tercera edició d'aquest campus referent a tota la comarca.

El Campus de Tecnificació del CF Mollet UE per Setmana Santa suma la xifra récord d'una seixantena de jugadors inscrits. A la tercera edició el campus molletà està del tot consolidat com a referent del Vallès Oriental. El 30% dels jugadors apuntats provenen d'altres equips de la comarca. L’objectiu del Campus és potenciar els aspectes individuals per resoldre situacions de joc col·lectiu de qualsevol demarcació, incloent la de porter. Les sessions tindran lloc els dies 2, 3, 4 i 5 d’abril des de les 9h del matí fins les 13h del migdia a les instal·lacions del camp del Germans Gonzalvo.

Tot i això el Campus encara té disponibles les darreres places per apuntar-se entre les edats compreses d'escola fins infantil. "S'han apuntat molts jugadors del nostre club que volen millorar en el seu joc individual, però sobretot de joves d'altres clubs. Això vol dir que a les edicions anteriors s'ha treballat bé i volem continuar millorant", explica el coordinador del campus molletà, Mario Garcia. En aquest sentit per primer cop s'incorporen sessions específiques per a porters. "Tenim un entrenador només per a porters. Ells faran treballs específics al camp i adaptarem les classes a les característiques individuals dels jugadors", diu Garcia.

El Campus està organitzat pels entrenadors del CF Mollet UE Otger Canals (Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i amb titulació d’entrenador de segon nivell) i Mario Garcia (Tècnic Superior d’Esports i entrenador de segon nivell, actualment cursant Ciències de l’Activitat Física i l’Esport). En total hauran sis monitors, tots ells titulats. Durant els quatre dies de sessions els tècnics elaboraran informes individuals dels jugadors.

Edicions locals