L'Ajuntament no gestionarà directament la grua i la zona blava

"L'Ajuntament no pot fer-hi front però el servei continuarà funcionant com sempre", va explicar Ester Safont.

El punt número nou de l’ordre del dia de la darrer sessió plenària de l’Ajuntament de Mollet feia referència a la modificació de la gestió dels serveis municipals de recollida de vehicles i d’estacionament controlat. És a dir, es tracta d’establir la gestió indirecta del servei de grua i zona blava “per no disposar de recursos humans i materials necessaris i així estalviar costos i millorar l’eficiència del servei. Per això es licitaran els dos serveis conjuntament”, va explicar la regidora d’Obres i Serveis, Ester Safont. 


El portaveu d’Ara Mollet – Esquerra, Oriol López, va manifestar a Safont que el seu grup entenia que aquests serveis els havia de portar directament l’Ajuntament i no una empresa “tal i com es va aprovar en el ple del desembre passat”. 


La portaveu d’ICV-EUiA, Marina Escribano, va recordar que al desembre es van fer un seguit de mesures pertinents a  uan racionalització de les empreses municipals. “Encara no heu compartit res d’això”, va afirmar Escribano, que va proposar la fusió de Mercamollet I Mollet Impuls “perquè Mercamollet s’està desproveint de funcions”.


Adéu a Promosol, hola Mollet Impuls


Dilluns, abans del ple ordinari, es va celebrar la darrera la Junta General de l’empresa municipal Promosol. “Ha fet una feina més que notable que es pot veure en aquest mateix edifici, l’Illa, La Vinyota i l’habitatge social de la ciutat”, va assegurar el regidor d’Economia Josep M. Garzón.  

Promosol, nascuda al 1987, queda ara per Mollet Impuls, la nova empresa municipal, constituïda en el darrer ple, ja està inscrita en el registre mercantil i promourà qualsevol activitat econòmica a la ciutat. Els grups municipals del PP, Ara Mollet – ERC i ICV-EUiA es van abstenir. 

Pel que fa la resta d’empreses municipals, Mercamollet té un estalvi de 56.000 euros pel que fa l’aportació municipal. L’estalvi de l’aportació municipal per a Mollet Comunicació és de 84.000 euros.

Edicions locals