El trànsit ferroviari quedarà tallat a l’Estació de França durant tres dies de Setmana Santa

Adif està ultimant les obres de la nova estació de rodalies de Montmeló i s’aprofitaran els dies 6, 7 i 8 d'abril per completar el muntatge.Els propers 6, 7 i 8 d’abril es tallarà el trànsit ferroviari entre l’estació de Mollet Sant Fost, Montmeló i Granollers Centre. Durant aquests dies hi haurà un servei alternatiu per carretera de 20 autobusos.

Adif està ultimant les obres de la nova estació de rodalies de Montmeló i s’aprofitaran els dies festius de Setmana Santa per completar el muntatge de la superestructura de l’estació, assegurar les connexions amb la línia Barcelona-Portbou i realitzar les proves tècniques per verificar el seu funcionament. La complexitat tècnica dels treballs que afectaran al servei els propers 6, 7 i 8 d’abril obliga a interrompre la circulació ferroviària a Montmeló i les dues estacions més properes: Mollet-Sant Fost i Granollers Centre.

Les línies de rodalies afectades són la Línia R2 nord (Aeroport – Maçanet Massanes per Granollers Centre) i la Línia R8 (Martorell – Granollers Centre per Cerdanyola Universitat). Durant aquests dies hi haurà un servei alternatiu per carretera de 20 autobusos que faran els itineraris següents:

•          Mollet Sant Fost – Montmeló
•          Mollet Sant Fost – Granollers Centre

A partir de les 00:00 h del dijous 5 d’abril, el pàrquing de l’estació de Mollet Sant Fost (estació de França) es tancarà i durant tot el dia es realitzarà un buidatge dels vehicles que hagin quedat a l’interior. Els autocars faran servir la zona d’aparcament com a andana per tal que els viatgers puguin encotxar i desencotxar sense problemes.

Renfe reforçarà el personal d’informació i atenció al client amb un equip de 34 persones distribuïdes a les tres estacions afectades. Per a més informació, els usuaris es poden dirigir a:

-          Les estacions de rodalies
-          Telèfons 900.41.00.41 o 902.320.320
-          Pàgines web: www.molletvalles.cat, www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es
-          Twitter: @rodalies o @renfe

Edicions locals