El 75% de la plantilla municipal secunda la vaga

La vaga general s’està desenvolupant amb relativa normalitat a la ciutat, tret d’alguns incidents puntuals produïts a primera hora del matí.

La vaga general convocada pels sindicats per avui, dijous 29 de març, s’està desenvolupant amb relativa normalitat, tret d’alguns incidents puntuals produïts a primera hora del matí.

Pel que fa al seguiment de la vaga, les dades de què disposa l’Ajuntament fan referència al mateix Ajuntament, als centres educatius i serveis municipals de la ciutat. Així, la jornada de vaga d’avui ha estat secundada pel 75% de la plantilla municipal.

El seguiment de la vaga als centres educatius de Mollet ha estat majoritària tot i que hi ha hagut alguns centres com l’Escola Nicolás Longaron i l’Escola Sant Vicenç on només ha fet vaga un 10% i un 18% de la plantilla, respectivament. Alguns incidents d’aquesta jornada s’han registrat, precisament, quan alguns centres educatius s’han trobat el pany de la porta inutilitzat o amb cadenes. Un altre incident aïllat s’ha produït aquest matí a EMFO, on s’han personat piquets que han obligat a fer fora els usuaris que estaven a l’interior de l’edifici i tancar el servei d’atenció al públic d’aquesta empresa municipal.

Pel que fa al transport públic els autobusos interurbans han pogut operar sense cap tipus de problema però la presència de piquets informatius no ha permès la sortida dels autobusos urbans que havien de complir els serveis mínims establerts per aquest matí.


L’alcalde de Mollet i els regidors socialistes donaran a serveis socials més de 1.000 euros
 
L’alcalde de la ciutat i els regidors socialistes van decidir donar la remuneració corresponent del 29-M, dia de vaga general, a serveis socials. Concretament, la seva aportació a reforçar les polítiques socials de la ciutat ascendeix a 1.053 euros.
 
Tal i com es va anunciar recentment, l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs així com el conjunt de regidors del Grup Municipal Socialista de Mollet del Vallès, van decidir destinar el sou corresponent al dia de la vaga general contra la reforma laboral, als serveis socials de la ciutat. Concretament un total de 1.053 euros serà la xifra que l’alcalde i els regidors socialistes destinaran al pressupost municipal de serveis socials.
 
D’aquesta manera, el grup municipal socialista manifesta la seva solidaritat amb la vaga i amb les persones que més estan patint la situació de retallades de drets i serveis públics, tot vetllant per la cohesió social de la ciutat.

Edicions locals