Multitudinari clam contra la reforma i les retallades

Unes 2.500 persones segons la CGT i prop de mil segons els Mossos d'Esquadra s'han manifestat aquesta tarda per tota la ciutat.

Més de dues mil persones s'han manifestat aquesta tarda contra la reforma laboral i les retallades en el marc de la vaga general convocada pels sindicats. La CGT ha aconseguit reunir aquesta multitud per demanar la derogació de la reforma laboral pels carrers de la ciutat.


Els manifestants han sortit a les cinc de la tarda de la plaça Pau Casals i han deixat enrere avinguda Llibertat, Jaume I, Enric Morera, Rambla Pompeu Fabra, Ramon Casas, Anselm Clavé, la rambla i altre cop l'avinguda Llibertat fins arribar al punt de sortida.


Un cop allà, a quarts de set de la tarda, la CGT ha llegit el manifest i ha valorat com a èxit rotund l'assistència de 2.500 persones, prop d'un miler segons fonts dels Mossos d’Esquadra.


Valoració de la CGT del Vallès Oriental

La CGT del Vallès Oriental ha manifestat la seva satisfacció per “l´ambient de lluita i mobilització” que va suposar aquesta vaga general pel conjunt de la classe treballadora i ciutadania en general. Més enllà dels índexs de participació, el sindicat creu que el seguiment a la gran indústria va ser total, i que en els sectors dels serveis va tenir un seguiment alt però desigual segons les zones i menor en pobles petits de la comarca. 


El més important per al sindicat és que un sector important de la classe treballadora i de la ciutadania de la comarca i de l’estat espanyol “no pensa deixar-se agenollar davant dels voltors ( banquers i polítics ) que volen destrossar les nostres condicions laborals i socials”.


A més, la CGT assegura que poques mobilitzacions a la història de Mollet han aconseguit reunir un nombre tan gran de persones al carrer. El sindicat destaca la gran diversitat de persones participants en la mateixa, com els companys/es de Derbi, les i els alumnes de l´IES Parets en defensa de l´ensenyament públic, treballadores acomiadades de DAGA,aturats, pensionistes, etc .

Edicions locals