El Recanvis Gaudí deixa escapar la victòria a dos segons del final (71-69)

Els de Pau Garcia van dependre en excès del canell de Jonathan Ramírez.

El Recanvis Gaudí va estar a punt de donar la sorpresa a la pista del segon classificat, el Girona B, un equip nodrit de jugadors de categoria més alta com Jordi Mas, Jordi Bataller o Banimb-Pau Mbappe. Amb aquesta derrota, el Mollet es situa desè amb 38 punts.

Els de Pau Garcia van dominar el partit des del principi. Al primer quart el Mollet va completar uns percertatges d'encert molt alts i va desconcertar al conjunt gironí (19-27). Al segon període, l'encert va ser menor per culpa de les defenses. Tot i així, els visitants van mantenir a ratlla al Girona B i van marxar al descans amb vuit punts d'avantatge (30-38).

A la represa els gironins van sortir molt més endollats i van anar escurçant diferències fins a situar-se per davant en un tercer quart (53-52) on només Jonathan Ramírez, màxim anotador del partit amb 35 punts, mantenia viu al Mollet. Amb el marcador ajustat, els últims deu minuts van ser trepidants i no aptes per a cardíacs. El Mollet va defensar en zona, però li va mancar agressivitat. Amb l'empat a 69 al lluminós, els de Pau Garcia van pedre una cistella a dos segons pel final i el base Batallar no va perdonar. En la propera jornada, el Recanvis Gaudí descansarà per Setmana Santa.

Estadístiques del partit

Edicions locals