Vallès Visió omple Can Rajoler per celebrar els 2 anys de vida

El premi VV Mollet 2011 va ser per la creació i inauguració de l’esperat Parc de les Pruneres.


El Teatre Can Rajoler de Parets es va omplir de gom a gom aquest divendres per celebrar el segon aniversari de Vallès Visió. Gairebé 400 persones van assistir a la Gala del canal públic de televisió que va tenir una durada de dues hores i que va incloure les actuacions del grup PROdansa, el monologuista Alfred López, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet i la Mollet Jazz Band.
 
Durant la festa es van lliurar els premis VV 2011 i es van projectar vídeos inèdits amb felicitacions de personatges dels 8 municipis que integren el Consorci Teledigital Mollet i d’altres sobre l’evolució del canal. El programa especial, emès en directe, va ser conduït pel director de Vallès Visió, Jordi Seguer i per la periodista Sara Escriu, presentadora del VV Notícies Migdia i 8Visió. Els dos van comptar amb el suport de Laura Maestro, conductora del VV Notícies Vespre, a la fila zero, entre el públic.
 
Les actuacions musicals, de dansa i els monòlegs es van anar intercalant amb el lliurament dels 10 premis que atorga el canal de televisió del Vallès Oriental. El premi VV Mollet 2011 va ser per la creació i inauguració de l’esperat Parc de les Pruneres, guardó que va rebre l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, de la mà de l’assessor del Consorci Teledigital Mollet, Feliu Tura. Monràs, que també és president del Consorci Teledigital Mollet, va voler destacar "la professionalitat i modernitat que caracteritza  VV i que la fa un referent comunicatiu, no només del Baix Vallès, sinó de tot el Vallès Oriental".
 
Així el premi VV Vallromanes 2011 va ser pel club BTT Trinxacadenes, el premi de Martorelles se’l va endur el Grup de diables Llamps i Trons que ha celebrat el seu 10è aniversari. El col·lectiu de Protecció Civil a Sant Fost de Campsentelles va resultar premiat en aquest municipi i en el cas de Montmeló el reconeixement va ser per la companyia Nyap Teatre que ha complert 20 anys de vida, dins de l’Agrupa.

Els alcaldes de La Llagosta i Montornès –que s’estrenen en el càrrec- van lliurar els premis dels seus municipis que van ser per la Colla de Gegants llagostenca i pel comitè organitzador de la Mitja Marató d’atletisme Montornès.

El premi VV Parets 2011 va ser pel Pla Estratègic 2010-25, Parets com tu el vols, on es va voler reconèixer l’implicació ciutadana en l’elaboració d’aquest document.

L’alcalde de Parets, Sergi Mingote, va ser l’encarregat de lliurar el Premi Baix Vallès 2011 que aquesta vegada va recaure en el grup Salvem la Derbi. L’Institut Mèdic Baix Vallès, de Mollet, va ser l’establiment comercial triat per endur-se el Premi de Publicitat 2011.
 
El programa sencer de celebració del 2n aniversari de VV es pot veure a la pàgina web del canal www.vallesvisio.cat.

Edicions locals