El PSC Mollet celebra la seva assemblea local

Josep M. Garzón es presentarà a la reelecció del càrrec de primer secretari local.

Després dels congressos nacional i federal (comarcals) ara li toca el torn a les agrupacions socialistes. El proper  dimecres 11 d’abril de 2012, a les 19.30h, el PSC-Mollet farà  al Centre Cultural La Marineta, la seva Assemblea local, durant la qual, d'acord amb els estatuts, es presentarà, valorarà i votarà l'informe de gestió d'aquest mandat. S'elegiran també els 11 representants molletans paritaris al Consell de Federació del PSC-Vallès Oriental i es votarà la primera secretaria local i la  comissió executiva local per al proper mandat.

L'actual primer secretari local, Josep Maria Garzon, té la voluntat de presentar-se a la reelecció, per primera vegada, de la primera secretaria local; en competència amb tots i totes les persones militants socialistes molletans que decideixin ser candidats i candidates a la primera secretaria local, a l'elecció del proper 11 d'abril.
 
Com a novetat més destacada hi ha la participació en la discussió i en la votació dels simpatitzants, conjuntament amb els militants, amb l'objectiu de fer l'agrupació socialista local més permeable als desitjos de la societat molletana, com ho ha estat els darrers anys d’una forma molt notable; i de seguir sent l'espai polític de trobada de tots i de totes les progressistes per l’avanç de la ciutat de Mollet del Vallès com espai d’oportunitats per a tothom.
 
El leiv motiv d'aquesta assemblea i per aquest mandat és "Progrés per a tothom'. Aquesta idea  va acompanyada d’una imatge d'una rosa vermella que amb  traços moderns, senzills i atractius que vol significar el compromís amb futur, molt proper i amb energia dels socialistes pels molletans i per les molletanes.

Edicions locals