Mario Garcia, nou coordinador del futbol base del CF Mollet UE

El tècnic molletà va ser l'ajudant d'Albert Garcia la temporada de l'ascens a Primera Catalana.

Mario Garcia és el nou coordinador general del futbol base del CF Mollet UE. El nou responsable portava quatre temporades dins l'estructura tècnica de l'entitat. Garcia havia estat entrenador de les categories inferiors en el Benjamí, Aleví i aquesta temporada havia assumit la coordinació d'alevins, la direcció del Cadet B i a partir de la segona volta del Cadet A. La temporada anterior, fins i tot, va ser el segon entrenador de l'exitosa temporada del primer equip del CF Mollet UE assolint l'ascens a la Primera Catalana.


El nou coordinador molletà, que substitueix a Joan Argemí, afronta la nova tasca amb l'objectiu principal de crear una metodologia de treball amb el mateix estil de joc en el futbol base. "S'intentarà fer que tots els equips tinguin una mateixa proposta de joc, on el més important és que el jugador es formi i millori mitjançant un joc combinatiu", explica el nou responsable. De fet, Garcia considera que el futbol base del Mollet "és la referència del Vallès Oriental". "Tenim molt bons jugadors en el nostre futbol base, molts joves vallesans, fins i tot hi han del Vallès Occidental que volen venir ha jugar al nostre club. Això vol dir que la tasca portada fins ara ha estat bona i ara recollim els fruits", valora Garcia, i afegeix, "però volem donar un salt qualitatiu i és fonamental tota la base i estructura. Hem de mantenir les bones categories assolides, però no hem d'oblidar que tot depèn d'una correcta formació, treballarem d'allò més per seguir creixent com a club".

En aquest sentit, el coordinador ja treballa en la nova temporada. "Tots els nostres entrenadors han de tenir un perfil adaptable amb les nostres característiques de joc. Per això hem d'adaptar els continguts segons l'etapa o procés evolutiu dels jugadors", remarca Garcia. Tot plegat, un projecte de llarga durada que posa en marxa la directiva de Feliu Tura amb l'objectiu de crear un mateix estil de joc al club.

Edicions locals