Kenfir obre ara també els diumenges

c/ Joaquim Mir, 57 - 93 570 85 93Restaurant Braseria i Cafeteria KENFIR és ideal per a gaudir del millor de la gastronomia mediterrània, on la qualitat, bon preu i magnífic servei fan les delícies dels paladars més exigents.

És una cuina plena de sabor i sensacions, de la qual destaquen les seves amanides, les carns a la brasa, el seu peix, paelles, pastes torrades i pizzes artesanes.
    
Com especialitat no deixin de tastar les macro-broxetes, de carn o peix. I com a novetat gaudeixin ara de les últimes calçotades en el darrer cap de setmana de temporada. Els calçots, una parrillada, beguda, postre i cafè per només 20 euros.  

A banda de la carta, KENFIR disposa de menú diari a 9,70 euros, un  menú de dissabte a 14,75 euros,  tots dos amb IVA inclós i en horari de dinar. I ara també els diumenges obre amb un menú de er 16,50 euros, a banda dels diversos menús per a grups grans de persones.

L’horari de cuina és de 13h a 16h i de 20h a 23h. KENFIR no tanca per vacances aquest cap de setmana i només tanca els diumenges a la nit.  A més, compta amb un aforament de 80 places, facilitat d’aparcament, accessos per a minusvàlids i la terrassa, un atractiu important ara que ve el bon temps.  

Ara, visita el seu web i gaudeix de la seva carta i els seus menús.

Edicions locals