Els titelles comencen la seva setmana grossa

Galiot Teatre ha iniciat la seva gira per les escoles bressol de la ciutat per tal de treballar el seu públic potencial la setmana abans de la Mostra de Titelles.Al 2007, amb la primera edició de la Mostra Internacional de Titelles, va néixer un projecte paral·lel a aquesta, el de visitar les escoles bressol de la ciutat la setmana abans de la mostra. Com l'any passat, els primers infants en gaudir els titelles han estat els de l'escola bressol Sol i Lluna de la Plana Lledó. La companyia molletana i organitzadora de la Mostra, Galiot Teatre, és l’encarregada de donar a conèixer aquest món als més petits: “Tenim molt clar que és el nostre futur públic potencial. La dificultat és moure aquests tan petits”, expliquen en Jordi Monserdà i Txell Serrats que creuen que aquest serà en cinc anys el públic fidel de la Mostra. 


L’espectacle d’enguany en aquest petit format és “L’aigua”, que forma part de l’espectacle més conegut dels molletans, “Animalets”.  Aquest espectacle ha format part de diferents campanyes escolars, i vist el seu èxit i contingut pedagògic i mediambiental, Galiot ha volgut crear una escenografia més petita per a poder arribar directament, a espais més petits com les escoles bressol.


Monserdà destaca la consolidació d’aquest projecte: “La resposta de les escoles bressol ha estat extraordinària per la seva implicació. Aquest és un dels pilars de la Mostra”.


Edicions locals