Garzón, reelegit primer secretari local del PSC

L’assemblea dels socialistes molletans valora positivament l’informe de gestió del mandat.

Josep Maria Garzón seguirà sent el primer secretari del PSC Mollet durant els propers tres anys. Així ho va decidir l’assemblea que dimecres van celebrar els socialistes molletans a La Marineta.

A la votació, de 54 membres de l’assemblea, 50 van ser vots afirmatius, un no i tres abstencions. Garzón doncs, afronta els propers tres anys “essent conscient de la situació econòmica actual però amb optimisme i intenció d’apropar-nos més a la ciutadania”.  El reelegit primer secretari vol recuperar el nombre de vots perduts en les darreres eleccions municipals.

D’acord amb els estatuts, es va presentar l’informe de gestió d’aquest mandat la votació del qual va ser 49 vots a favor, dos en contra i tres abstencions. I per últim, van ser 50 militants els que van votar a favor de la nova executiva, amb un vot en contra i tres abstencions.

L’assemblea va elegir també els 11 representants molletans paritaris al Consell de Federació del PSC-Vallès Oriental. El leiv motiv d'aquesta assemblea i per aquest mandat és "Progrés per a tothom'. Els 11 socialistes molletans i molletanes més votades, dels 16 companys i companyes proposats, pel Consell de Federació han estat: Alícia Domínguez, Mireia Dionisio, Jacquline Bravo, Ana Diaz, Estela Gutiérrez, Ruben López, Sergi Garcia, Martí Turégano, Antonio Mendoza, Daniel Novo, Rafael Cabanilla,

Edicions locals